Apple iPad Air 5 10.9" Premium tablet tok - Fekete

  • Cikkszám:  515413
  • Elérhető:  9
10990 Ft 14990 Ft

Online Bruttó ár: 10990 Ft

A tervezett Roll Case tolltartóval az iPadhez védi a készülék kijelzőjét és az Apple Pencilt a karcolásoktól és balesetektől. Ujjlenyomatmentes, tartós és puha szilikonból készült, hogy csak néhányat említsünk a termék meghatározó tulajdonságai közül, emellett kényelmes és kellemes betekintési szögeket biztosít a kényelem érdekében.

 

Nézegetés és gépelés állvány módban: Erős mágneses kapcsolat, hogy stabil nézeti állványt hozzon létre a táblagéped számára. Két szöget biztosítunk a megtekintési és gépelési igények kielégítésére. Kerülje el az ízületi fájdalmakat, és tegye szabaddá kezét más szórakozásokra. Nézési mód. Tökéletes ajándék minden Apple-rajongónak. 

 

iPad ceruzatartó: Beépített Apple Pencil tartó, fogd meg könnyedén a ceruzádat, amikor csak akarod, könnyedén hordozd a ceruzádat a készülékeddel együtt. Apple Pencil töltés a tok kinyitása nélkül

 

Automatikus ébresztés/alvás: Beépített mágneses csík, automatikusan felébreszti vagy alvó állapotba helyezi a táblagépet, amikor a fedelet kinyitod és becsukod. Védi és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

 

Kiváló minőség: puha szilikon anyag. Tartós TPU anyagból készült, ez a tok teljes körű, teljes testre kiterjedő védelmet nyújt az ujjlenyomatok, ütések, karcolások és por ellen. Vékony/könnyű kialakítás. A szintetikus külső és a sima belső rész átfogó védelmet nyújt az iPadnek. Hőelvezetés. Típus üzemmód. Fokozott ütésvédelem. Ujjlenyomatvédelem.

 

Könnyű hozzáférés az összes vezérlőelemhez és funkcióhoz: Tökéletes kivágások a hangszórók, a kamera és más portok számára.


A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. További információ Megértettem