Apple Magic Keyboard for iPad Pro 11-inch (M4) Magyar - Fehér

  • Gyártó:  Apple
  • Cikkszám:  516167
  • Elérhető:  Elfogyott
149990 Ft

Online Bruttó ár: 149990 Ft

MWR03MG/A

Az iPad Próhoz készült Magic Keyboardon élmény gépelni és érintőpadot használni. Alumínium kéztámasszal rendelkezik, és új, vékony dizájnjának köszönhetően könnyen hordozható. 14 billentyűs funkcióbillentyű-soráról közvetlenül érhetők el olyan funkciók, mint a fényerő és a hangerő szabályozása. Az USB‑C csatlakozón keresztül töltheted az iPadet, a konzolos lebegő dizájn jóvoltából pedig az igényeid szerint állíthatod be a dőlésszögét.

Az új, nagyobb érintőpad már fizikai visszajelzést is ad – tökéletes táblázatszerkesztésre, szövegkijelölésre és más precíziós feladatokra, vagy ha csak természetes módon, a megszokott Multi‑Touch mozdulataiddal szeretnél navigálni az iPaden. A tartós külső borítás pedig védelmet biztosít a kijelzőnek és a hátlapnak, hogy bárhová magaddal vihesd az iPad Prót.A vékony és hordozható konzolos dizájn lehetővé teszi, hogy precízen beállítsd a neked legmegfelelőbb dőlésszöget.

Nagyobb méretű beépített, fizikai visszajelzést adó üveg érintőpad.

14 billentyűs funkcióbillentyű-sor a fényerő és a hangerő gyors szabályozásához és más hasznos funkciókhoz.

A kényelmes, háttér-világítású billentyűkön halkan, könnyed mozdulatokkal gépelhetsz az ollós mechanizmusnak és az 1 mm‑es billentyűútnak köszönhetően.

A Multi‑Touch mozdulatokhoz és az iPadOS kurzorához tervezve.

Strapabíró, géppel megmunkált alumíniumból készült csuklópánt USB‑C csatlakozóval.

Használaton kívül védőtokként óvja az iPad Pro kijelzőjét és hátlapját.

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. További információ Megértettem