Apple Pencil Pro (MX2D3ZM/A)

Apple Pencil Pro (MX2D3ZM/A)

  • Gyártó:  Apple
  • Cikkszám:  516165
  • Elérhető:  6
62990 Ft 65990 Ft

Online Bruttó ár: 62990 Ft

Kompatibilitás:


iPad-modellek

  • 13 hüvelykes iPad Pro (M4)
  • 11 hüvelykes iPad Pro (M4)
  • 13 hüvelykes iPad Air (M2)
  • 11 hüvelykes iPad Air (M2)Az Apple Pencil Pro még több csodás képességgel segít megvalósítani az elképzeléseidet. Új, fejlett funkciói minden eddiginél intuitívabbá teszik a jelölgetést, a jegyzetelést és a művészi munkát.

Szorítás. Az Apple Pencil Pro érzékeli, ha egy pilla­nat­ra jobban megszorítod, és megjelenít egy új palettát, amellyel gyorsan vált­hatsz eszközt, vonal­vastag­sá­got vagy színt.

Ceruzaforgatás. Az új giroszkóp lehetővé teszi, hogy az Apple Pencil Pro forgatásával precízen szabályozd a formázott toll- és ecsetvonásokat.

Fizikai visszajelzés. Az egyedi haptikus motor pontos, jól érzékelhető visszajelzést ad. Amikor megszorítod az Apple Pencil Prót vagy duplán rákoppintasz, finom pulzálással erősíti meg, hogy vette az utasítást.

Apple Pencil-lebegtetés.¹ Ez a funkció pontosan megmutatja, hogy hol fog az Apple Pencil a kijelző­höz érni, és az eszköz virtuális árnyékát is rávetíti. Így még precízebben írhatsz, skiccelhetsz és illusztrálhatsz.

Dupla összekoppintás. Ha duplán az Apple Pencil szárára koppintasz, gyorsan válthatsz a különböző eszközök, például a toll és a radír között.

Ha pedig otthon vagy útközben elkevered valahol az Apple Pencil Pródat, megkeresheted a Lokátor appal. Az Apple Pencil Pro mágnesesen csatlakozik az iPaded oldalához. A párosítása és a töltése is ezen a kapcsolaton át történik.

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. További információ Megértettem