Apple iPhone 15 Plus PanzerGlass D3O Magsafe hátlap - Átlátszó

  • Cikkszám:  516164
  • Elérhető:  5
13490 Ft 14990 Ft

Online Bruttó ár: 13490 Ft

Egyszerre tartós és környezetbarát

A HardCase védőtok iPhone 15 készülékhez 100 %-ban újrahasznosított műanyagból készült kemény polikarbonát és hőre lágyuló poliuretán keret kombinációjából áll. Ez az anyagkombináció biztosítja az okostelefon legjobb védelmét a karcolásokkal vagy erős ütések vagy földre esések során keletkező sérülésekkel szemben.

A HardCase tokot a legszigorúbb körülmények között tesztelték, és megfelel a MIL-STD-810H katonai osztály szigorú előírásainak.Antibakteriális felület
A PanzerGlass™ védőszemüvegek felületén egy speciális antibakteriális réteg található, amely nem mérgező, és akár 99 %-ban képes eltávolítani a baktériumokat vagy penészspórákat. 12 hónapos folyamatos védelmet biztosít, és tulajdonságait a szigorú ISO 22196/JIS 22810 szabvány szerint tesztelték. Megvédi egészségét a kellemetlen betegségektől.


Egyedi anyag D30 ®BIO
A HardCase for iPhone 15 a világ legfejlettebb védőanyagából, a D30 ®BIO kukoricakeményítőből készült speciális réteget tartalmaz. Ez így nagyon környezetbarát, és egyedülálló tulajdonságokkal ruházza fel a tokot.
A D30 ®BIO anyag szabad intelligens molekulákat tartalmaz, amelyek ütközéskor azonnal összekapcsolódnak, hogy hatékonyan elnyeljék az energiát, majd szétoszlassák azt, és visszatérjenek rugalmas helyzetükbe. Ennek a technológiának köszönhetően a HardCase hatékonyan védi az iPhone 15 készüléket még akkor is, ha az nagy magasságból esik le.

Elegáns design

A HardCase tok átlátszó, így lehetővé teszi, hogy iPhone 15 készüléked dizájnja és színei teljes mértékben kiemelkedjenek.Nagy ellenállása ellenére viszonylag keskeny, így nem változtatja meg jelentősen a készülék általános arányait.

A HardCase tok iPhone 15 készülékhez sárgulás elleni védelemmel is rendelkezik, így nem kell attól tartanod, hogy néhány hónapos használat után elveszíti átlátszóságát, és le kell cserélned egy újjal.


Vezeték nélküli töltés korlátozások nélkül

A PanzerGlass™ HardCase MagSafe védőtok teljes mértékben kompatibilis a MagSafe technológiával. Ez biztosítja a gyors vezeték nélküli töltést mindenféle korlátozás nélkül.

Ennek a toknak köszönhetően kényelmesen, vezeték nélkül töltheti iPhone 15 készülékét például vezetés közben is. A szélvédőre szerelhető speciális MagSafe tartó biztosítja, hogy mindig szem előtt legyen, és még élesebb vezetési manőverek során sem kell aggódnia, hogy leesik.


A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat használunk. További információ Megértettem